Contact

Neem contact met mij op

U bent meer dan welkom om deze blog te gebruiken, nochtans moet u krediet aan de originele schrijver van de blog of de verbinding terug naar deze pagina geven. Als u niet wilt worden genoemd, ben ik ook niet interessant. Als u van de blog houdt, deel gelieve deze blog, zoals mijn Facebook-pagina en me op Twitter te volgen. Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te aarzelen niet te vragen. Ik houd ook van met mijn vrienden in contact te blijven en de collega's, als u hen kent, aarzelen niet om me te laten het weten. Ik ook heb geen reclameinkomen in mening.

U kunt het vinden interesserend om te weten dat sommige bedrijven bereid zijn om me voor mijn advies te betalen. Zij zijn meer dan welkom om me te contacteren. Voor wat meer artikelen, te klikken gelieve de volgende verbindingen: Het is altijd aardig om te zien dat de mensen die in het dragen van een nieuw paar schoenen geinteresseerd zijn een kans hebben om een goed advies over een nieuw product te hebben, vooral als zij nooit het voordien hebben gedragen.

Als u me wilt contacteren of een schoenwinkel vinden, ga enkel naar mijn pagina of mijn website.

Mijn inzameling van het werkschoenen omvat heel wat hoogte - de schoenen van de kwaliteitskleding, evenals toevallige schoenen, sporten en loopschoenen. Ik gebruik hoofdzakelijk deze schoenen als dagelijkse schoenen, maar ook probeer om hen bij speciale gelegenheden te dragen. Als u een ander type van schoenen hebt kan ik niet een lijst gemaakt hebben van, alstublieft me contacteren. Ik probeer mijn beste om een grote selectie voor u aan te bieden om te kiezen van. U kunt meer over mijn schoenen hier en hier te weten komen De beste schoenen met uw uitrusting (en waarom) te gebruiken Ik heb een goede selectie van schoenen voor iedereen, maar er zijn sommigen die vooral goed voor specifieke gelegenheden en uitrustingen werken. De meeste vrouwen hebben kledingsschoenen jarenlang nu gedragen, en ik ben niet verrast dat zo veel van hen tijdens een formele dag en bij om het even welke speciale gelegenheid kunnen worden gedragen. Maar zelfs voor vrouwen die geen kledingsschoenen bij allen dragen, werken deze schoenen goed voor om het even welke gelegenheid.

Onze openingstijden

  • Maandag: 07:15 - 19:15
  • Dinsdag: 09:30 - 17:00
  • Woensdag: 07:30 - 19:45
  • Donderdag: 09:00 - 16:45
  • Vrijdag: 08:15 - 16:00
  • Zondag: 09:15 - 19:00